Home » Övrigt » Planer för denna blogg och portal – Vill du delta?

Planer för denna blogg och portal – Vill du delta?

Att skriva om flygindustrin på svenska, icke-kommersiellt och utan journalistisk expertis, innebär att denna sajt förmodligen alltid kommer att vända sig till en begränsad grupp likasinnade som är intresserade av Human Factors, flygsäkerhet, flygträning och utbildning samt flygindustrin som helhet. Jag är tacksam för att det redan är så pass många som läser inläggen här och hoppas kunna fortsätta skriva saker som är värda denna uppmärksamhet.

Förhoppningen är ändå att sajten med tiden kan bli en plattform för information, informationsutbyte, kommunikation och lärande om de ämnen som tas upp här. För detta vill jag gärna ha med andra som skriver och bidrar – med eller utan anknytning till TFHS, arbetande i flygindustrin eller bara intresserade – alla är välkomna att höra av sig. Tillsammans med andra intresserade kan detta förhoppningsvis bli en viktig källa för nyheter och information på svenska om de ämnen inom flyg som vi tar upp.

Om du är intresserad av att skriva här, en gång eller regelbundet, mejla mig via: nicklas.dahlstrom@tfhs.lu.se


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.