Hem » Human Factors » Ny bok om piloters psykiska hälsa – med kapitel av mig

Ny bok om piloters psykiska hälsa – med kapitel av mig

image

En ny bok om psykisk hälsa för piloter kommer snart ut på förlaget Routledge. Den är sammanställd av Dr. Robert Bor, en av de främsta experterna inom detta område (kanske den främste). Flera andra experter har bidragit med kapitel till denna bok och den ger därmed en översikt på aktuella frågeställningar avseende ämnet.

Av någon anledning blev jag inbjuden att bidra med ett kapitel. Därför är kapitel 14 i denna bok skrivet av mig och heter ”Human factors and factor of the human – pilot performance and pilot mental health”.

Länk till boken: Pilot Mental Health Assessment and Support A Practitioner’s Guide, Bor et. al.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.