Hem » Flygindustrin » Norwegian och kampen mellan Boeing och Airbus

Norwegian och kampen mellan Boeing och Airbus

image

Kampen mellan flygplanstillverkarna Boeing och Airbus har en lång historia och drar ständigt till sig nytt intresse med nya avsnitt i vad som skulle kunna kallas en ”industriell dokusåpa”. En del av denna kamp handlar om B757 och dess eventuella ersättare, omtalad men ännu ej vare sig tillgänglig eller planerad. Detta har gett Airbus en möjlighet att få ett försprång på denna nisch av marknaden med sin nya version av A321. Norwegian, som hittills endast använt Boeing för som verksamhet, kommer nu att ta sig an Airbus 321neo LR för längre flygningar där det inte finns underlag för deras B787. Se artikel nedan:
One of Boeing’s most important customers just said something very troubling


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.