Home » Övrigt » Helg, långhelg och sånt där – ses på måndag!

Helg, långhelg och sånt där – ses på måndag!

Eftersom jag befinner mig i en annan del av världen och i en annan kultur så hade jag missat att det är både helgdag, klämdag (vilket inte finns här) och långhelg som är aktuellt just nu.

Jag tar därför chansen att ta en paus med att skriva nya inlägg under några dagar och återkommer förhoppningsvis på måndag. Anledningen till att jag säger förhoppningsvis är att jag just nu har en hel del att göra med skrivande utanför mitt dagliga arbete, såväl som utanför arbete för TFHS.

Jag har korrektur för en HPL-bok på engelska att läsa, ett bokkapitel om piloter och pension att skriva och arbete för ICAO Human Performance Task Force att ta hand om. Så det kan dessvärre bli så att det blir några dagar eller kanske till och med en vecka framöver utan inlägg. Jag hoppas dock kunna undvika detta speciellt tack vare de fantastiskt bra gästinlägg som ofta kommer in – speciellt tack i detta sammanhang till Simon Ericson, Anders Ellerstrand och David Thell för de senaste veckornas utmärkta inlägg!

Så för denna och några dagar framöver – ha en trevlig helg!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.