Home » Övrigt » God Jul och gott nytt år! – Vi ses igen i mitten av Januari!

God Jul och gott nytt år! – Vi ses igen i mitten av Januari!

Med detta inlägg tar TFHS-bloggen ledigt över jul och nyår … och lite till. Det skulle kunna nämnda att det blir något inlägg ändå, men det får bli om andan kommer på.

2017 var det första hela året för TFHS-bloggen, som startade i augusti 2016. Om det har gått bra eller dåligt beror kanske på vilket perspektiv man har, men jag har varit glad för de ofta hundratals läsare som bloggen har nästan dagligen. Även kommentarer och kontakter jag har haft genom eller tack vare bloggen har varit uppmuntrande.

I flygindustrin finns det inte mycket information på svenska och även om alla förstår engelska så verkar det som att ett urval om nyheter om flygsäkerhet och Human Factors, flygutbildning och träning samt flygindustrin som helhet (fokus för denna blogg och portal) är av intresse. Under året har också en del inlägg om drönare skrivits, både på grund av deras växande roll inom flygindustrin och den nystartade utbildningen vid TFHS.

På grund av ett projekt med eye-tracking i mitten av januari så blir det några dagar efter mitten som jag återupptar bloggandet, räkna med nya inlägg från 19 januari. Återigen, tack för ett spännande år med flygnyheter och kontakter med alla er som läser här på bloggen. Jag ser fram emot att fortsätta driva bloggen vidare fick förse er med oberoende och kostnadsfri information om flygindustrin!

God jul och gott nytt år – tack för intresse, läsande och kommentarer!


2 Comments

  1. God Jul Nicklas och alla läsare av bloggen!

    Du har gjort ett bra jobb och jag tror bloggen har en stor utvecklingspotential. Föygvärlden är i utveckling och vill man hänga med är TFHS-bloggen ett utmärkt hjälpmedel.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.