Home » Övrigt » Sommarläsning – del 1: Greatest Hits – de mest lästa inläggen – idag 2016

Sommarläsning – del 1: Greatest Hits – de mest lästa inläggen – idag 2016

Det är idag det näst sista inlägget innan sommarledighet och uppehåll som lagts upp här på TFHS-bloggen. Visst kan det komma något eller några inlägg under sommaren, men mer regelbundna inlägg kommer det inte att bli igen förrän under senare delen av augusti.

Med mer än 200 inlägg sedan en oregelbunden start i augusti förra året så är det en hel del som har hänt sedan dess. Ambitionen som fanns under några månader att skriva ett inlägg om dagen var säkert lovvärd, men det blev för mycket. Att skriva ett inlägg om dagen under arbetsdagar fungerar bättre, men är inte alltid lätt att hinna med (speciellt om det är svårt att hitta en nyhet eller ämne som lockar intresse).

Jag vill verkligen betona att jag är mycket tacksam för alla om läser här på bloggen och än mer så för er som även kommenterar eller hör av er till mig. Visst är detta en liten skara, men detta verkligen roligt och en heder att få ha så pass många som läser här. Jag vill även rikta ett speciellt tack till alla som skrivit gästinlägg och allra mest till min vän och kollega Anders Ellerstrand som har bidragit med många utmärkta texter.

Så här kommer statistiken för 2016…

Under 2016 fick sajten 5623 besök av 2537 besökare och de mest lästa inläggen var:
1. Från Styrman till Kapten – forskning om ett stort steg (302)
2. Gästinlägg baserat på kommentar on steget från styrman till kapten (280)
3. Statlig finansiering av pilotutbildning i Norge från nästa år? (230)
4. Exklusivt gästinlägg – “Pilots of the Caribbean” (177)
5. Rapporter om MPL (Repris av tidigare inlägg – kan det vara okej?) (158j

En hel del träffar fick även kunskapsportalen (länk), men det räknas inte riktigt eftersom den är aktuell mest hela tiden. (Dock så måste jag se till att uppdatera den oftare.)

Imorgon återkommer jag med det allra sista inlägget innan uppehållet och då med de mest lästa inläggen hittills under 2017.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.