Home » Övrigt » God Jul och Gott Nytt År – Återkommer snart igen!

God Jul och Gott Nytt År – Återkommer snart igen!

TFHS-bloggen tar en julpaus och återvänder senast den 2 januari (förmodligen blir det några inlägg innan dess men det är bättre att inte lova för mycket). Jag vill hälsa alla besökare, läsare och gästskribenter en mycket god jul och ett gott nytt år! 2017 ser ut att bli ett spännande och kanske även skrämmande år för flygindustrin, men oavsett hur det blir så kommer vi att följa utvecklingen här på bloggen.

Detta är det 75:e inlägget sedan starten sent i augusti. Sedan dess har bloggen gått från några få besökare till regelbundet omkring 50-100, med toppar på 200. (Lite svårt att veta för siffrorna på bloggen själv, Facebook och LinkedIn talar lite olika språk.) Det är siffror som jag är väldigt glad för eftersom tanken med bloggen och portalen har varit att fokusera på kunskap snarare än på att få så många klick som möjligt. Om ni har tankar och synpunkter på hur bloggen bör utvecklas under kommande år så här av er – alla tips mottages med tacksamhet.

Som en avslutning inför jul kan länken nedan användas för ett are en animation av den i flyg klassiska historien om tomtens uppflygning:
Tomtens uppflygning


1 Comment

  1. Bra jobbat Nicklas. Bloggen har börjat bra och har goda förutsättningar att utvecklas till något mycket värdefullt.

    Jag önskar dig och din familj en God Jul och ett Gott Nytt År!

    / Anders

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.