Home » Övrigt » TFHS bloggen har nu passerat 100 inlägg!

TFHS bloggen har nu passerat 100 inlägg!

100 inlägg – så många har nu passerats! Detta hände i torsdags så detta är faktiskt inlägg 102. Egentligen är det väl inte upp till mig att säga om det har gått bra eller dåligt, det är ju ni som läser här som ska avgöra det. Men jag försökte att ha rimliga förväntningar och jag är glad över att det verkar finnas en kärna av regelbundna läsare av den här bloggen – speciellt med hur mycket det finns att läsa och hur mycket som konkurrerar om vår uppmärksamhet i dessa tider.

Det som inte blivit så mycket av som tänkt hittills är portalen. Förvisso har den redan en hel del länkar till bra artiklar, nyhetsbrev och sajter men jag har haft svårt att hitta tid att bygga vidare på den och har inte lagt till speciellt mycket tid på den på ett tag. Så här krävs bättring från min sida.

En annan sak som jag hoppas kan bli bättre är aktiviteten och samarbetet med er som läser – mer förslag på ämnen och artiklar, mer kommentarer och diskussion samt mer gästinlägg. Hur man får till detta vet jag inte riktigt säkert men tills vidare kommer jag bara att påminna om hur önskvärt det är med detta för att denna sajt för flygnyheter ska kunna fortsätta och förbättras. (Om det finns några mer erfarna bloggare bland er läsare som har tips om detta eller annat så hör gärna av er!)

Just idag så tackar jag för intresse, läsande, kommentarer och gästinlägg så långt och ser fram emot fortsättningen!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.